Rođendanska događanja u Bure Centru

ROĐENDANSKA DOGAĐANJA U BURE CENTRU

Dragi posjetitelji, povodom sedmog rođendana Bure Centra pripremili smo vam pregršt događanja u tjednu od 26.6. do 30.6.

26.6., utorak – Malonogometni turnir Bure Centra i turnir u starim zabavnim igrama koji se odvijaju na vanjskom igralištu Bure Centra od 19:00 do 21:00 sat. Prijave za malonogometni turnir se vrše u Fitness centru Balboa ili na broj 091 1388 928. Prijave za turnir u starim zabavnim igrama nisu potrebne.

27.6., srijeda – besplatna lutkarska predstava “Pravi prijatelj” koja uči vašu djecu pravim vrijednostima.

28.6., četvrtak – Bure Centar je za Vas pripremio besplatan koncert Tomislava Bralića i klape Intrade. Sam događaj počinje u 20:00 sati i traje sve do 23:30. Za vrijeme koncerta u Bure Centru je za sve posjetitelje dostupna photo booth kabina u kojoj se stvaraju najljepše uspomene u obliku vaših fotografija koje dobijete na poklon. Najmlađi posjetitelji mogu se zasladiti uz besplatnu šećernu vunu, dok će naše tete animatorice rado animirati vašu djecu dok vi lovite popuste na rođendanskom noćnom shoppingu. Nakon kupovine u minimalnoj vrijednosti 100 kn okušajte svoju sreću na našem kolu sreće i osvojite vrijedne nagrade.

29.6., petak – velika besplatna roštiljada i zabavni program uz Zaratino band. Sam događaj počinje u 20:00 sati i traje sve do 23:00. Za vrijeme roštiljade oko 21:00 sat izvući ćemo i sretne dobitnike nagradne igre: “Bure Centar te vodi na Santorini” i to pod vodstvom našeg neizostavnog Tota. I ako možda niste bili sretne ruke, osmijeh vam se smiješi u našim trgovinama gdje se održava noćni shopping.

30.6., subota – veliko finale rođenanskog slavlja – noćni shopping uz Ivana Šarića. Sam događaj počinje u 20:00 sati i traje sve do 23:00. Za vrijeme noćnog shoppinga u vremenu od 20:30 do 21:30 stiže nam jedan, jedini i neponovljivi, stand-up komičar ili stand-down… hm… ili ipak stand-up… i nas je zbunio… ali nije bitno – stiže u Bure Centar da vam poremeti svakodnevnicu, izmami osmijeh, servira piće, pomogne pri kupovini... ma zapravo samo nam se pridružite jer Ivan Šarić je tu da vas iznenadi. Ne propustite ovo kratko druženje u vašem gradu jer se ovakav noćni shopping sigurno ne ponavlja. Nakon velikog show-a finale rođendanskog slavlja zasladit će i rođendanska torta.

Veliko nam je zadovoljstvo pozvati vas da svojim dolaskom uljepšate naše druženje! Vidimo se u rođendanskom tjednu Bure Centra 🙂