Đir do Bure Centra

BURE CENTAR + JEDNA SUBOTA U MJESECU = SUPER ĐIR POPUSTA I ZABAVE

Dragi posjetitelji, prvi Đir spremamo 16. ožujka kada vas osim odličnog shoppinga tijekom cijelog dana očekuje i nezaboravan provod.

Informacije o popustima i pogodnostima pogledajte OVDJE.

PreCjednica dolazi u Bure Centar?!

Samo za vas u subotu, 16.3., u 18:00 sati u Bure Centar dolazi precjednica Kolinda! Da ne bi bilo zabune, nije to „ona“ Kolinda, nego naša komičarka Marijana Perinić koja će vas u ulozi precjednice nasmijati do suza. Pozdravni govor preCjednice Kolinde počinje u 18:00 sati, a nakon njega Marijana vas poziva na žensku ćakulu u Biscottino cake bar na prvom katu Bure Centra. Bit će to prava ćakula na kojoj ćemo rasporavljati o muško ženskim odnosima, stand up-u, Marijaninoj knjizi „JESI ON LINE?“ i o svemu zanimljivom i ženama i muškarcima. Müller i Pepco pobrinuli su se za odlične nagrade koje možete osvojiti u „preCjedničinom izazovu“ na kojem ćemo provjeriti vaše znanje o aktualnim političkim zbivanjima.

Od 18:00 sati tu su i zabavna događanja za djecu. Svi roditelji koji se pridruže ženskoj ćakuli u Biscottino cake baru mogu se opustiti jer će se za djecu pobrinuti naše tete čuvalice u igraonici.

Pssst… na Đir u Bure Centru, 13.4., dolazi također jedan jako poseban gost – Luka Bulić, naš bullhit maker.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>