Mamina pauza u Bure Centru – popusti i pogodnosti za mame

Drage mame, samo za vas pripremili smo „Maminu pauzu u Bure Centru”.

Svaki dan od ponedjeljka do petka (*cijeli dan u radnom vremenu centra) u Bure Centru vas očekuju posebni popusti i pogodnosti rezervirane samo za mame i djecu.

Preuzmite svoju karticu za povoljnu kupovinu i uživajte u bogatoj ponudi. Za to vrijeme vaša djeca mogu se odlično zabaviti u igraonici Zazu u Bure Centru.

KAKO OSTVARITI POPUSTE I POGODNOSTI

Ispunite pristupnicu u trgovini „Mali Princ” u Bure Centru te preuzmite svoju karticu uz koju možete ostvariti aktualne popuste i pogodnosti. Uz karticu dobit ćete i posebne kupone s popustima i pogodnostima koje možete jednokratno iskoristiti. Mame koje imaju staru karticu “Mamina jutra u Bure Centru” mogu je zamijeniti za novu u trgovini “Mali Princ” te će i prilikom zamjene dobiti kupone za jednokratnu kupovinu. Bure Centar će vas informirati o popustima i pogodnostima koje uz karticu možete ostvariti u trgovinama i lokalima Bure Centra.

Listu aktualnih pogodnosti možete provjeriti na web ili Facebook stranici Bure Centra.

Uzmite pauzu za sebe, dodite u Bure Centar!

AKTUALNE POGODNOSTI ZA MAME

KUPONI  S JEDNOKRATNIM POPUSTIMA KOJE MAME DOBIVAJU PRILIKOM UČLANJENJA ILI ZAMJENE KARTICE 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>